Klasičen okus v vseh svojih različicah

Vsi recepti

Preizkusite se

Tradicija in inovacije, kakovost in fantazija, natančnost in ustvarjalnost

Krožnik testenin je vse to in še veliko drugega. Barilla to ve, saj že več kot 100 let izdeluje testenine iz pšeničnega zdroba. Posebno pozornost posveča kakovosti. Barilla namreč izbira najboljšo pšenico durum in skrbno nadzoruje vse faze predelave, vse do končnega preverjanja. Samo s to pozornostjo nastanejo testenine ravno prave čvrstosti, ki se ne razkuhajo in zagotavljajo najboljše rezultate pri vseh načinih priprave.

Sestavine

Preprosto in osnovno, kakor najboljše navade. Krožnik dobrih testenin je užitek, ki si ga lahko privoščimo vsak dan. Zato Barilla uporablja le najboljšo pšenico, vodo in veliko strasti.

Oblike

Širok izbor obsega več kot 70 oblik, ki so dobro premišljene, da se ne razkuhajo in se povežejo z vsako omako, od najpreprostejše do najbolj prefinjene. S testeninami Barilla, od najbolj tradicionalnih oblik, kakršni sta Bucatini (debelejši špageti z luknjico) ali Rigatoni (kratke, debele in votle testenine s črtami), do zabavnejših, kot so Farfalle (metuljčki) ali Fusilli (svedrčki), bodo vsi vaši recepti edinstveni: naj bodo dolge ali kratke, gladke ali črtaste, s svojim bogatim okusom in čvrstostjo, ki je vedno »al dente«, bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše okuse. V modri škatli, katere barva je bila posebej ustvarjena zanje, so testenine Barilla eden najznačilnejših izdelkov »made-in-Italy«: vsebnik v barvi morja in neba, ki v sebi skriva zaklad dobrote, in vam pomaga ustvarjati vedno nove in okusne jedi, ki bodo na vašo mizo prinesli ves okus velike sredozemske tradicije. Če imate radi testenine ter želite svoji družini in prijateljem ponuditi užitek bogate kuhinje z aromami in okusi, kakršni so bili nekoč, poiščite med predlogi Barilla tistega, ki vas najbolj privlači: naj bo z omako ali v juhi, v pečici ali v solati, testenine Barilla so izdelane skrbno in z veliko znanja, da bi vam vsak dan naredili prazničnega.