Dobrota testenin v vseh oblikah

Vsi recepti

Collezione

Barilla vam želi razkriti skrivnosti linije Collezione, izbora posebnih oblik testenih, ki so kot naročene za ustvarjanje v kuhinji. Z Barillo lahko pripravite pristne italijanske testenine, polne okusa in domišljije, saj ima vsaka oblika iz linije Collezione čisto svoje lastnosti, ki ji pomagajo odlično zadržati preproste in tudi domiselne omake ter poudariti osebnost vaših receptov.

Sestavine

Linija Collezione Barilla ponuja veliko različnih idej za pripravo izvirnih in elegantnih jedi, ob čemer zagotavlja natančno nadzorovano kakovost. Barillina strast do testenin ne pojenja že vse od leta 1877 in Barilla je bila vedno, še zlasti pa to velja danes, pozorna na podrobnosti, kot sta izbira najboljše trde pšenice in temeljit nadzor vsake proizvodne faze, vse do zadnjega pregleda.

Oblike

V liniji Collezione Barilla so na voljo jajčni rezanci (tagliatelle) in lazanje (lasagne), pripravljeni po tradicionalnih postopkih. Jajčno testo je narejeno tako, da testenine poudarijo okus vseh omak, od najbogatejših do najpreprostejših. Če v testeninah iščete edinstveno jed v vseh pomenih besede, lahko izberete polnjene testenine: torteline (tortellini) ali velike torteline (tortelloni), pri katerih testo objema dragoceno sredico, polno okusa. Če so vam bližji tradicionalni okusi, izberite bolj umetelne in elegantnejše oblike: od rebrastih školjk (conchiglie rigate) do dolgih špagetov (spaghetti lunghi), od zvitkov (casarecce) do ušesc (orecchiette).